Beşiktaş'ın başına talih kuşu kondu! Hasan Arat 18 yaşındaki yıldızın transferini onayladı. Kasa parayla dolup taşacak

Beşiktaş'ın başına talih kuşu kondu! Hasan Arat 18 yaşındaki yıldızın transferini onayladı. Kasa parayla dolup taşacak

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen siyah-beyazlılar üst üste müjdeli haberleri vermeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğacak. Beşiktaş'ın başına talih kuşu kondu! Başkan Hasan Arat 18 yaşındaki yıldızın transferini onayladı. Kasa parayla dolup taşacak. İşte detaylar haberimizde...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılar sürpriz bir imza atmak üzere. Gelen son dakika transfer bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'ın başına talih kuşu kondu! Hasan Arat 18 yaşındaki yıldızın transferini onayladı. Kasa parayla dolup taşacak.

BEŞİKTAŞ'IN BAŞINA TALİH KUŞU KONDU

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Kara Kartal, yılın bombasını patlattı. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'u Alman devine satmak üzere. Alman ekibi Suttgart'ın milli futbolcu için girişimde bulunacağı belirtildi.

yeni-proje-2024-07-02t100003-773.jpg

HASAN ARAT 18 YAŞINDAKİ YILDIZIN TRANSFERİNİ ONAYLADI

Bundesliga ekibi Stuttgart, 18 yaşındaki milli oyuncu Semih Kılıçsoy'un durumunu yakından takip ediyor. Semih Kılıçsoy için harekete geçebileceği ancak Beşiktaş'ın genç golcü için 20 milyon euro'nun üzerinde bir bonservis bedeli istemesi Alman ekibi için transferi zora sokabileceğini belirtti.

yeni-proje-2024-07-02t100016-692.jpg

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 35 resmi maça çıkan Semih Kılıçsoy bu karşılaşmalarda 12 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN