A101 marketten alınan peynirden öyle bir şey çıktı ki... Vatandaş isyan etti: Peynir diye bize ne yediriyorsunuz?

A101 marketten alınan peynirden öyle bir şey çıktı ki... Vatandaş isyan etti: Peynir diye bize ne yediriyorsunuz?

İstanbul’da yaşayan bir müşteri, A101 marketinin mobil uygulamasından sipariş verdiği peynirin küflü gelmesi üzerine büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İşte haberle ilgili detaylar...

GAMZE DEMİREL

4 Temmuz 2024 Perşembe günü, ünlü süpermarket zinciri A101’in mobil uygulaması üzerinden peynir siparişi veren bir vatandaş, gelen ürünün küflü olduğunu iddia etti. Tahsildaroğlu markalı beyaz peynir kutusunun kapağında ve etrafında gözle görülür küf lekeleri olduğu belirtiliyor.

whatsapp-image-2024-07-04-at-13-51-24.jpeg

MÜŞTERİ ŞİKAYETİ VE YAŞANANLAR

Adının açıklanmasını istemeyen müşteri, sabah saatlerinde A101’in mobil uygulamasından sipariş ettiği 500 gramlık Tahsildaroğlu beyaz peynir kutusunun teslim edildiğinde küflü olduğunu fark etti. Ürünün fotoğrafını çeken ve durumu belgeleyen vatandaş, A101 müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek durumu bildirdi. “Böyle bir şeyle karşılaşmak gerçekten üzücü. Gıda güvenliği konusunda daha dikkatli olunmasını bekliyorum,” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-07-04-at-14-05-35.jpeg

Ürünün son kullanma tarihinin 08/10/2024 olduğu görülüyor.

GIDA GÜVENLİĞİ VE TÜKETİCİ HAKLARI

Bu tür olaylar, gıda güvenliği ve hijyenin önemini bir kez daha gündeme getiriyor. Uzmanlar, market alışverişlerinde ürünlerin son kullanma tarihine ve ambalajlarının sağlam olup olmadığına dikkat edilmesi gerektiğini vurguluyor. Ayrıca, küflü veya bozuk ürünlerle karşılaşıldığında hemen ilgili firmanın müşteri hizmetlerine başvurulması gerektiğini belirtiyorlar.

Olayın ardından tüketicilerin gıda alışverişlerinde daha dikkatli olmaları ve olası olumsuzluklar karşısında haklarını aramaları gerektiği bir kez daha hatırlatıldı.

basliksiz-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN