Jose Mourinho Trabzonspor'u hedef aldı! "Umarım maaşları ödeyebilirler"

Jose Mourinho Trabzonspor'u hedef aldı! "Umarım maaşları ödeyebilirler"

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho, transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Trabzonspor'u hedef aldı. Tecrübeli teknik adamın açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Yeni sezon çalışmalarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam Jose Mourinho, transfer döneminin en hareketli takımı Trabzonspor'u hedef alan açıklamalara imza attı.

FB TV'ye açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam, transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak 6 oyuncuyu kadrosuna katan bordo-mavili ekibi hedef alan açıklamalara imza attı. Portekizli çalıştırıcının açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken Trabzonsporlu taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Mourinho açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bazı takımlar şimdiden çok fazla transfer yaptılar ki bunun da lig için iyi olduğunu düşünüyorum ama umarım maaşları ödeyebilirler. Çünkü gerçekten çok yüksek maaşlar ödeniyor. Bizler ihtiyacımız olan istediğimiz profilleri belirledik. Buraya geldiğim birinci günden itibaren de bunu konuşuyoruz, ihtiyacımız olan profilleri biliyoruz. Çok yakın bir zamanda ilk resmi maçımızı oynayacağız. Bu biraz üzerimizde baskı oluşturuyor ama sakin olmamız, doğru oyuncuları doğru anlaşmalarla getirmemiz gerekiyor. Bizim zaten çok fazla oyuncu getirmemiz gibi bir durum yok. Önceliklerimizi biliyoruz. Önümüzdeki haftalardan itibaren tahmin ediyorum bizim yaklaşımımıza uyacak oyuncuları kadromuza katacağız. Hiçbir takım transfer döneminde şampiyon olmaz. Şampiyonluklar nisan ayında, mayıs ayında kazanılır. Transfer sezonunda ancak transfer kupası kazanırsınız ki böyle bir kupa yok zaten. Sakin olmamız gerekiyor, ne istediğimizi biliyoruz. Eminim istediğimiz şeyleri de bu süre içerisinde yapacağız"

Transferde duygusal davranmayacaklarını vurgulayan deneyimli teknik adam ayrıca "Avrupa Şampiyonası bittikten sonra durum bizler için farklı olacak. Şu anda çalıştığımız kadro içerisinde çok fazla genç oyuncu var. Muhtemelen birçoğu sezon hazırlıkları bittiğinde A takımda olmayacak ama onlarla çalışıyor olmaktan, onları geleceğe hazırlıyor olmaktan dolayı mutluyum. Tabii ki bu hazırlık döneminde takımımızdan ayrılan oyuncular da olacak, milli takımlarında olan oyuncularımız da var. Onun dışında Szymanski, Tadic, Livakovic izinli. Bu da yaklaşık 8-9 oyuncu ediyor. Bu kolay değil, neredeyse takımın yüzde 50'si. Şu anda yaşamış olduğumuz zorluk Avrupa Şampiyonası. Bütün oyuncular elimde değil ama geçen seneden kalan kaliteli bir takımımız var. Biz transfer döneminde de doğru şeyleri, pazardaki doğru anda ve akıllı bir şekilde yapmak istiyoruz. Duygusal olarak değil, akıllı bir şekilde hareket etmek istiyoruz." diye konuştu. "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN