Beşiktaş bombayı patlatıyor! Kartal'a 37 milyon euroluk dünya yıldızı...

Beşiktaş bombayı patlatıyor! Kartal'a 37 milyon euroluk dünya yıldızı...

Transfer döneminin hızlı takımlarından olan Beşiktaş, bir bombayı daha patlatıyor. Kartal, 37 milyon euroluk savunmacıyı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak Brezilyalı savunma oyuncusu Gabriel Paulista ve Portekizli golcü Rafa Silva'yı kadrosuna katan Beşiktaş, bir bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor. Kartal, 37 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz sezon beklentilerin uzağında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. Hollandalı teknik adam transfer çalışmalarını Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda sürdüren siyah-beyazlı ekip, gözünü 37 milyon euroluk savunmacıya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Savunma hattında kaliteyi yükseltmeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, İspanyol devi Atletico Madrid ile yollarını ayıran İspanyol savunma oyuncusu Mario Hermoso'yu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Mario Hermoso - Oyuncu profili | Transfermarkt

Kartal'ın serbest statüde bulunan 29 yaşındaki stoper oyuncusunu İstanbul'a davet ettiği öne sürüldü. Tarafların kısa süre içerisinde bir araya gelerek pazarlık masasına oturması bekleniyor. Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 37 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

29 yaşındaki stoper, geçtiğimiz sezon İspanyol devinin forması altında 45 karşılaşmada görev alırken takımına 2 gol 2 asitlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN