Vincenzo Montella: Hayalimize çok yaklaşmıştık

Vincenzo Montella: Hayalimize çok yaklaşmıştık

EURO 2024'te çeyrek final maçında Türkiye, Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvadan elendi. Türkiye Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Hayalimize çok yaklaşmıştık. 10 dakikalığına topa sahip olmamaya başladığımız bir bölüm vardı. Genç bir takım olduğumuz için belki de çözüm bulamadık" dedi.

Türkiye, 2-1 mağlup olduğu Hollanda maçı sonrasında EURO 2024'e veda etti. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Montella'nın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Bence Avrupa'nın en iyi ilk 5 takımı içerisindeyiz. Üzgünüz ama başladığımızdan beri oynama şeklimize bakınca bir kimlik kazandırarak oynadığımız için gururluyuz. Bütün futbolcularımızın alnından öpmemiz lazım. Hayalimize çok yaklaşmıştık.

ÇÖZÜM BULAMADIK

10 dakikalığına topa sahip olmamaya başladığımız bir bölüm vardı. Genç bir takım olduğumuz için belki de çözüm bulamadık

Rakipten daha fazla şut attık, gol beklentisi de daha fazlaydı ama değerlendiremedik. Oyuncularımız biraz dinlenecek ve ardından Dünya Kupası'na hazırlanacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN