Galatasaray sağ bek transferini duyurmaya hazırlanıyor: Süper yıldız Aslan oluyor

Galatasaray sağ bek transferini duyurmaya hazırlanıyor: Süper yıldız Aslan oluyor

Sarı kırmızılı takım sağ bek arayışını sürdürürken gözler yapılacak olan duyuruya çevrildi. Taraftar büyük bir heyecanla açıklanacak ismi bekliyor. Bu kapsamda futbol dünyasını heyecanlandıracak yeni bir gelişme yaşandı. Süper yıldızın Aslan olma yolunda ilerlediği öğrenildi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Galatasaray'ın sağ bek mevkisi için uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü biliniyor. Futbol camiası için önemli olan bu konu sarı kırmızılı ekibin taraftarını da yakından ilgilendiriyor. Bu kapsamda Galatasaray’ın taraftarını sevindirecek yeni bir gelişme yaşandı. Başarılı futbolcu ile transfer anlaşması yapıldığı öğrenildi.

Galatasaray, sağ bek pozisyonu için uzun süredir arayışta olduğu ismi sonunda buldu. Fransız kulübü Rennes'de forma giyen genç yetenek Guéla Doué, Galatasaray'a transfer olmak üzere. Sarı-kırmızılılar, transferi pazartesi ya da salı günü resmi olarak duyuracak.

yeni-proje-2-001.jpg

GUÉLA DOUÉ KİMDİR?

Guéla Doué, 17 Ağustos 2002 doğumlu ve Fildişi Sahili asıllı Fransız futbolcudur. Futbol kariyerine Rennes altyapısında başlayan Doué, genç yaşta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 2021 yılında Rennes A takımına yükselen genç sağ bek, hızı, güçlü fiziği ve defansif yetenekleriyle tanınıyor. Ayrıca, hücuma katkı sağlayabilen bir oyuncu olan Doué, hem savunmada hem de hücumda etkili olabilen modern bek oyuncularından biri olarak öne çıkıyor.

RENNES'DE PARLAYAN YILDIZ

Rennes formasıyla Ligue 1'de dikkat çeken performanslar sergileyen Guéla Doué, kısa sürede Avrupa'nın büyük kulüplerinin radarına girmeyi başardı. Özellikle savunmadaki sağlam duruşu ve top kapma becerisiyle tanınan genç yıldız, aynı zamanda hücumda da etkili olabiliyor. Geçtiğimiz sezon Ligue 1'de 25 maçta forma giyen Doué, 3 asistlik performansıyla dikkat çekti.

yeni-proje-1-003.jpg

GALATASARAY'IN SAĞ BEK PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ MÜ?

Galatasaray, sağ bek pozisyonunda yaşadığı sıkıntıları çözmek adına önemli bir adım atıyor. Uzun süredir transfer gündeminde olan sağ bek pozisyonu için Guéla Doué'nin transferi, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Doué'nin hem defansif hem de ofansif yetenekleri, Galatasaray'ın oyun planında önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN