Yenikapı-Atatürk Havalimanı, Yenikapı-Kirazlı ve Halkalı-Gebze Marmaray hattını kullananlar dikkat! İşte yeni güzergah

Yenikapı-Atatürk Havalimanı, Yenikapı-Kirazlı ve Halkalı-Gebze Marmaray hattını kullananlar dikkat! İşte yeni güzergah

Metro İstanbul'dan bu hattı kullanan vatandaşlara uyarılar geldi. Çalışmalardan dolayı Yenikapı-Atatürk Havalimanı, Yenikapı-Kirazlı ve Halkalı-Gebze Marmaray hattı hizmet dışı bırakılacak. İşte yeni güzergah...

BURAK ÖZTOPRAK

Bu güzergahı kullanan İstanbullulara kötü haber geldi. Metro İstanbul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden uyarı yapıldı. Yenikapı-Atatürk Havalimanı, Yenikapı-Kirazlı ve Halkalı-Gebze Marmaray hattı hizmete kapatıldı. İşte yeni güzergah...

YOLCULAR İÇİN ALTERNATİF AKTARMALAR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamaya göre, Ordu Caddesi'ndeki yayalaştırma ve çevre düzenleme çalışmaları nedeniyle T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında Aksaray istasyonu Kabataş yönü peronu, 5 Ekim 2024 Cumartesi günü itibarıyla geçici süreyle hizmet dışı kalacak. Bu süre boyunca yolcuların aktarma yapacakları istasyonlar ve alternatif hatlar belirlendi.

Çalışma Süresince Yolcuların Kullanacağı Alternatif Aktarmalar:

  • M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı - Kirazlı ve B1 Halkalı - Gebze Marmaray hatlarına geçecek yolcuların Yusufpaşa İstasyonu'nda aktarma yapmaları gerekecek.
  • M2 Yenikapı - Hacıosman metro hattına geçecek yolcuların ise Laleli - İstanbul Üniversitesi İstasyonu'nda aktarma yapmaları gerekmektedir.

ad4c0a97-e485-4166-96c1-1c263da721d7.jpg

ÇALIŞMALAR NE KADAR SÜRECEK?

Bu düzenleme, Ordu Caddesi'nde yapılacak olan yayalaştırma ve çevre düzenleme çalışmaları çerçevesinde hayata geçirilecek. Metro İstanbul, yolcuların aktarma noktalarında ve hatlarda yapılacak bu değişikliklere dikkat etmeleri ve seyahat planlarını buna göre düzenlemeleri konusunda uyardı. Çalışmaların ne kadar süreceğine dair henüz net bir bilgi verilmedi.

Metro İstanbul yetkilileri, yaşanacak geçici aksaklıklar nedeniyle yolculardan anlayış beklediklerini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN