Ünlü markanın şişe suyunda bulundu! Su değil ne içiyoruz belli değil: Zincir marketlerde şişe şişe satılıyor

Ünlü markanın şişe suyunda bulundu! Su değil ne içiyoruz belli değil: Zincir marketlerde şişe şişe satılıyor

Herkes dışarıdan su almaya bile korkar olacak. Ünlü markanın şişe suyu içinden çıkanlara inanamayacaksınız. Zincir marketlerde şişe şişe satılıyor herkes alıp bol bol içiyor. Şimdiye kadar su değildi ne içiyormuşuz?

Karabük'te bir otel tarafından sipariş edilen içme sularının içinden çıkanlar akla hayali sığmadı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan otel yöneticisi, suların içerisinde bakteriye benzer şeyler bulduğunu ifade etti. 35 koli içme suyu sipariş eden otel teslimat sonrasında şaşkına döndü. Oteldeki mini barlar için kullanılacak şişe suların içerisinde yüzen cisimler herkesin aklında soru işaretleri oluşturdu. Otel yöneticisi Dursun Yeniışık, sorunun çözülmemesi üzerine firma ile iletişime geçerek konuyu mahkemeye taşıyacağını belirtti.

ŞİKAYETLERİN ARDI ARKASI KESİLMEDİ

Aldığımız ürünlerin içerisinden çıkanlar artık mide bulandırıcı bir hal almaya başladı. Karabük'te bir otel tarafından sipariş edilen içme sularının içerisinde görülen maddeler yok artık dedirtti. Otel yöneticisi Dursun Yeniışık, 15 Haziran'da bayi su sipariş verileceğini belirterek odalardaki müşterilerden gelen şikayetlerin değerlendirildiğini belirterek suların içerisinde bakteri benzer cisimler yer aldığını ifade etti.

aw241336-06.jpg

YETKİLİ BULUNAMIYOR

Otel yöneticisi firma yetkilileri ile iletişim kurmaya çalıştıklarını belirterek karşılarında herhangi bir yetkili bulamadıklarını ifade ettim. Yeniışık, “Firma yetkilileri bize ulaşamadıklarını iddia ediyorlar. Ben ise telefon ve e-posta yoluyla onlara ulaştım fakat geri dönüş alamadım. Son olarak avukatıma bu durumu ilettim. Avukatım, 'Firma yetkilisine ulaşamıyoruz' yanıtını aldı. Telefonlarım her zaman açık. Yetkilileri bana ulaşamadıklarını ve benimle iletişim kuramadıklarını söylüyorlar. Sorun hala çözülmedi. Yaklaşık iki haftadır bekliyorum” dedi. Yaşanan durumda hem kendilerinin hem de müşterilerinin mağdur olduğunu dile getiren Yeniışık, avukatlarının konuyla ilgilendiğini belirtti.

aw241336-04.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN