Çanakkale’de korkunç cinayet: Eşini ve çocuğunu katletti

Çanakkale’de korkunç cinayet: Eşini ve çocuğunu katletti

Çanakkale’nin Biga ilçesinde yaşayan İsmail Çakmak , eşini ve 8 yaşındaki çocuğunu pompalı tüfekle öldürüp intihar etti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Dehşet veren olay Çanakkale'de Esentepe Mahallesinde bugün saat 11:00'da bir binanın 2’nci katında yaşandı. İddiaya göre, İsmail Çakmak ile eşi Filiz Çakmak arasında tartışma çıktı. İsmail Çakmak evdeki pompalı tüfekle eşi Filiz Çakmak ve 8 yaşındaki oğlu B.Ç’yi öldürdü. Çakmak ardından tüfeği kendine doğrultarak intihar etti.

Evden tüfek sesi gelmesi üzerine apartman sakinleri emniyet ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ekipler eve girdiklerini İsmail Çakmak, eşi Filiz Çakmak ile oğlu B.Ç’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

9602010.jpg

Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekibinin incelemesinin ardından İsmail Çakmak, eşi Filiz Çakmak ile oğlu B.Ç’nin cenazeleri Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırılacak.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN