Erkek şiddeti bitmiyor: Boşanma aşamasındaki eşini ve 2 çocuğunu vurup kaçtı

Erkek şiddeti bitmiyor: Boşanma aşamasındaki eşini ve 2 çocuğunu vurup kaçtı

Türkiye'de kronikleşen ve bir türlü önüne geçilemeyen kadın cinayetleri her geçen gün artıyor. Kocaeli'nde dehşet verici bir aile dramı yaşandı. Fabrika işçisi Selahattin K., boşanma aşamasındaki eşi Semiha K.'yı ve 2 çocuğunu tabancayla yaraladı. Olayda yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılırken, şüpheli Selahattin K. ise polis tarafından kısa sürede yakalandı. Öte yandan, polis ekipleri Selahattin K.'nın hakkında 2 kez uzaklaştırma kararı bulunduğunu tespit etti.

Türkiye'de cinsiyet eşitsizliği ve mevcut politikalarla gitgide artan kadına şiddet, artık toplumsal bir sorun haline geldi. Kadınlar eski eşleri ve ayrılığı kabul etmeyen eski sevgilileri tarafından türlü tacizlere uğruyor. Kocaeli'nin Darıca ilçesinde akşam saatlerinde korkunç bir aile dramı yaşandı. Fabrika işçisi Selahattin K., boşanma aşamasında olduğu eşi Semiha K.'yı ve 2 çocuğunu tabancayla vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. Yaralı anne ve çocuklar, komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde Darıca Bağlarbaşı Mahallesi Şiir Sokak üzerindeki bir sitede meydana geldi. Fabrika işçisi olduğu öğrenilen Selahattin K. ile boşanma aşamasındaki eşi Semiha K. (39) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Selahattin K., yanındaki tabanca ile eşi Semiha K. ve çocukları Yaren K. (14) ile İsmail K.’ya (17) ateş açtı. Anne ve 2 çocuğu kanlar içerisinde yerde kalırken, Selahattin K. olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine adrese polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri geldi. İtfaiye ekibi, yaralı anne ve çocuklarının bulunduğu evin kapısını açarak ekiplerin içeri girmesini sağladı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

HAKKINDA 2 KEZ UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLMİŞ

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, saldırgan Selahattin K. hakkında 2 kez uzaklaştırma kararı bulunduğunu belirledi. Ekiplerin çalışması ile olay yerinden kaçan Selahattin K. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN