Eşi ve 2 çocuğunu vurmuştu! Kızına cinsel istismardan yargılandığı ortaya çıktı!

Eşi ve 2 çocuğunu vurmuştu! Kızına cinsel istismardan yargılandığı ortaya çıktı!

Kocaeli'de dün eşini ve 2 çocuğunu silahla yaralayan Selahattin K.’nin (45) kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılandığı ortaya çıktı. Selahattin K.’nin ‘Zincirleme şekilde çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçlamasıyla 47 yıl hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması bugün görülecekti.

Olay Kocaeli'nin Darıca ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi Şiir Sokak’taki bir sitede dün meydana geldi. Fabrika işçisi olan Selahattin K., 39 yaşındaki eşi ile biri 14, diğeri 17 yaşında olan 2 çocuğunu tabanca ile vurdu. Yaralanan anne ve çocukları çevredeki hastanelere kaldırılırken, kaçan saldırgan polis tarafından kısa sürede yakalandı.

KIZINA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNMUŞ

Şüphelinin daha önce kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılandığı ortaya çıktı. 2023 yılında rehber öğretmeninin hal ve hareketlerinden şüphelenerek mağdur kız ile konuşmasıyla ortaya çıkan olayın ardından anne Semiha K.’nin kızını da yanına alıp adliyeye gittiği, eşinin 2021 yılından beri çocuğuna cinsel istismarda bulunduğunu belirtip suç duyurusuna bulunduğu belirtildi.

Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında mağdur kızın pedagoglar eşliğinde ifadesi alındı. Küçük kız, babasının kendisine yönelik cinsel içerikli davranışlarını ifadesinde tüm detaylarıyla anlattı. Uzmanların değerlendirmelerinde, küçük kızın yaşadığı olaylar karşısında gösterdiği psikolojik tepkiler ile anlatımlarının uyumlu olduğuna kanaat getirildi.

CİNSEL İSTİSMAR DURUŞMASI ERTELENDİ

Dosyayı inceleyen Cumhuriyet savcısı değerlendirmesinde, ‘Şüpheli her ne kadar atılı suçlamayı kabul etmemiş ise de dosyaya alınan mağdur beyanını destekler nitelikteki tanık anlatımları, mağdurun tutarlı ve istikrarlı anlatımları ve içerisinde bulunduğu ailevi durumun iftira atmasını gerektirecek nitelikte olmadığı’ ifadelerine yer verdi.

47 YIL HAPSİ İSTENMİŞ

Savcı hazırladığı iddianamede Selahattin K.’nin ‘Zincirleme şekilde çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan 47 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. Olayla ilgili ilk duruşmanın bugün Gebze 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüleceği ifade edildi. Duruşuma sanığın eşi ve çocuklarını vurması sebebiyle ertelendi. Şüpheli Selahattin K.’nin emniyetteki ifadesi sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN