A Milli Takım'dan TFF'nin kasasına dev katkı

A Milli Takım'dan TFF'nin kasasına dev katkı

A Milli Takımımız, EURO 2024'te son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Böylelikle, Milli Takım turnuvadaki kazancını da 16 milyon 250 bin euroya yükseltti.

A Milli Takımı, EURO 2024'te son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi başardı. Bu galibiyetle birlikte Milli Takım, turnuvadaki kazancını da 16 milyon 250 bin euroya yükseltti.

AVUSTURYA MAÇI GELİRİ 1 MİLYON EURO

Son 16 turunda Avusturya'yı mağlup eden Milli Takım, bu galibiyetten 1 milyon euro daha kazandı. Grup aşamasında Gürcistan ve Çekya'yı yenerek 2 milyon euro, turnuvaya katılım ücreti olarak da 9 milyon 250 bin euro kazanan Milli Takım, çeyrek finale yükselmeyle birlikte toplam gelirini 16 milyon 250 bin euroya çıkardı.

HOLLANDA İLE ZORLU MÜCADELE BEKLENİYOR

Çeyrek finalde Milli Takımın rakibi Hollanda olacak. Hollanda karşısında zorlu bir mücadele bekleyen Milli Takım, bu turu da geçerek yarı finale yükselmesi halinde 2 milyon 500 bin euro daha kazanacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN