Fenerbahçe'den tarihe geçecek transfer hamlesi! Trabzonspor'un eski yıldızı...

Fenerbahçe'den tarihe geçecek transfer hamlesi! Trabzonspor'un eski yıldızı...

Yeni sezonda Jose Mourinho liderliğinde şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yeni sezon çalışmalarını Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda sürdüren Fenerbahçe, tarihi bir transfer harekatı için kolları sıvadı. Kanarya, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan Fenerbahçe, yerli oyuncu harekatını sürdürüyor. Kanarya. bu kez de Trabzonspor'un eski yıldızını transfer etmek için düğmeye bastı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Fransız ekibi Lille ile yollarını ayıran yıldız orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

İtalyan devi Milan'ında Yusuf Yazıcı'yı transfer etmeyi amaçladığı iddia edilirken A Milli Takım'la EURO 2024'te boy gösteren Yusuf Yazıcı'nın son kararını kısa süre içinde vermesinin beklendiği öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezon Lille forması altında 42 karşılaşmada görev alan 27 yaşındaki Yusuf Yazıcı, bu karşılaşmalarda takımı adına 12 gol 4 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN