Abdullah Avcı hayallerine kavuşuyor! Dünya starı sonunda Trabzonspor'a imzayı attı: Hayırlı uğurlu olsun, 170 gol 131 asist

Abdullah Avcı hayallerine kavuşuyor! Dünya starı sonunda Trabzonspor'a imzayı attı: Hayırlı uğurlu olsun, 170 gol 131 asist

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Kadrosunu güçlendirerek bu sezon şampiyonluk yarışının içerisinde olmak isteyen bordo-mavililerde transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğacak. Abdullah Avcı hayallerine kavuşuyor! Dünya starı sonunda Trabzonspor'a imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun, 170 gol 131 asist. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen bordo-mavili ekipten peş peşe güzel haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen haber sonrası taraftarlar stada akın edecek. Abdullah Avcı hayallerine kavuşuyor! Dünya starı sonunda Trabzonspor'a imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun, 170 gol 131 asist.

ABDULLAH AVCI HAYALLERİNE KAVUŞUYOR

Trabzonpsor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın talimatları doğrultusunda transfer adımlarını genişleten Karadeniz ekibinden yılın bomba haberi geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, Dortmund ile sözleşmesi sona eren Alman 10 numarası Marco Reus için temaslara geçti.

yeni-proje-2024-07-02t105547-318.jpg

DÜNYA STARI TRABZONSPOR'A İMZA ATIYOR! 170 GOL 131 ASİST

Marek Hamsik'in ayrılmasının ardından orta sahada lider oyuncu eksikliği yaşayan Trabzonspor ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Şu ana kadar 6 transferle şov yapan Karadeniz devinin Başkanı Ertuğrul Doğan daha önce "Öyle yıldızlar getireceğim ki şaşıracaksınız" demişti. Alman basını ise bordo mavililerin, Marco Reus'u kadrosuna katmak için yeniden devrede olduğunu yazdı.

yeni-proje-2024-07-02t105557-942.jpg

35 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund ile çıktığı 42 maçta 9 gol 10 asistlik katkı sağladı. Bild'in haberine göre Reus'un önünde ciddi olarak değerlendirdiği ABD ve Türkiye olmak üzere iki seçenek bulunuyor. ABD'ye gitmesi halinde 7-8 milyon euro civarında bir maaş kazanacağı belirtilen Reus, Türkiye'yi seçmesi halinde Dortmund'taki evinden çok uzaklaşmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN