Ferdi Tayfur'un kızına icra şoku! Kocanın borçları nedeniyle evine haciz gelince ortalığı birbirine kattı

Ferdi Tayfur'un kızına icra şoku! Kocanın borçları nedeniyle evine haciz gelince ortalığı birbirine kattı

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un kızına icra şoku! Kocasının borçları yüzünden evine haciz geldi! Ortalığı birbirine kattı...

Ferdi Tayfur’un müzisyen kızı Tuğçe Tayfur, eşi Muhammet Aydın’ın borçları nedeniyle zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz ağustos ayında Muhammet Aydın ile evlenen Tuğçe Tayfur’un Zekeriyaköy'deki evine icra memurları geldi.

SENETLER SAHTE ÇIKTI

tugce-tayfur-kimdir-1.webp

Muhammet Aydın’ın, lüks bir araç satın almak için borçlandığı ve bu aracı sahibinden vekalet alarak başka bir kişiye sattığı iddia edildi. Ancak, araç sahibine olan 675 bin TL’lik borcunu ödemeyen Aydın’ın, verdiği senetlerin de sahte olduğu ortaya çıktı. Alacaklı, Aydın’ı mahkemeye verdi.

İCRA MEMURLARINA MÜDAHALE

Geçtiğimiz günlerde, alacaklıların başvurusu üzerine Tuğçe Tayfur ve Muhammet Aydın’ın Zekeriyaköy’deki evine icra memurları geldi. Memurları kapıda gören Tuğçe Tayfur, öfkesini gizleyemedi ve memurların içeri girmesine engel olmaya çalıştı. Bunun üzerine jandarma devreye girdi ve emniyet güçlerinin yardımıyla memurlar eve girerek işlemleri gerçekleştirdi.

tugce-tayfur-kimdir-2.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN