ABB’den önemli uyarı! Verileriniz çalınmasın: Herkes bilgilerini kontrol etsin! Başvurular oradan yapılacak

ABB’den önemli uyarı! Verileriniz çalınmasın: Herkes bilgilerini kontrol etsin! Başvurular oradan yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyurular dikkatle takip ediliyor. Ankara'da yaşayan tüm vatandaşları ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Kimse desteksiz kalmasın diyen Ankara Büyükşehir Belediyesi başvuruları başlattı. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi pek çok farklı alanda yardım sağlarken ekonomik sıkıntı yaşayan ve maddi durumu kötü olan vatandaşları da unutmadı. Kent genelinde ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan ABB, yardım başvuruları ile ilgili önemli bir duyuruda bulundu.

HERKES DİKKATLİ OLSUN

Ankara il sınırları içerisinde yaşayan ve ekonomik sıkıntısı bulunan vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere yapılan yardımlar için açıklama Ankara Büyükşehir Belediyesinden geldi. Vatandaşların derdine derman olmak amacıyla yapılan yardımlar için başvuruların yalnızca https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr adresi üzerinden yapıldığı vurgulandı.

Image

Kişisel verilerin ele geçirilmesi amacıyla yapılan sahte başvuruları karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtilirken başka sitelere yönlendirme yapan art niyetli kişilere itibar edilmemesi gerektiğinin altı çizildi. Belediye'nin adı kullanılarak başka sitelere yönlendirilen vatandaşların mağduriyet yaşamaması için başvuru sürecine dikkatle takip etmesi gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN