Borçlular müjde af geliyor! Trafik cezaları, vergi borçları, kredi kartı...Hepsi silinecek iddiası

Borçlular müjde af geliyor! Trafik cezaları, vergi borçları, kredi kartı...Hepsi silinecek iddiası

Borçlu olanlara borcunu unutturacak haber geldi. Trafik cezaları, vergi borçları ve kredi kartı borçları siliniyor. Borçların silineceği iddiası ülke genelinde yankılandı. Peki, hangi borçlar silinecek? İşte silinecek borçlar...

Genel af ve devlet destekli borç kapatma kredisi, borçlu vatandaşa nefes aldıracak. Asgari ücrete zam yapılmaması ve emekli maaşının düşük olmasıyla yeni uygulamalar üzerinde çalışmalar başladı. Enflasyon karşısında zorlanan vatandaşı rahatlatacak hamleler geliyor...

BORÇLULAR NEFES ALACAK

Son üç yıldır ülkemizde etkisini gösteren enflasyon karşısında geçim sıkıntısı çeken borçlu vatandaşlara müjdeli haber geldi. TBMM'den iki yeni düzenleme hayata geçirileceği, bu düzenlemenin vatandaşa rahat bir nefes aldıracağı söyleniyor. Sicil affı ve devlet destekli borç kapatma kredisi hayata geçirilecek. İki yeni uygulama için çalışmalar başlatıldı.

553429.jpg

SİCİL AFFI VE BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Borç kapatma ve sicil affı kapsamında iddia edilen çalışmalar borçluları mutlu edecek. Ekonomik sorunların yaşandığı günlerde borcu olan vatandaşa nefes olacak bu uygulamalarla beraber, bütün borçların silinmesi konuşuluyor. Silinmesi beklenen borçlar; trafik cezaları, vergi borçlar, krediler ve kredi kartları olarak söyleniyor. Borç kapatma kredisi olarak ise en az 50 bin TL sağlanacağı bekleniyor.

tl-44.webp

BORÇ KAPATMA KREDİSİ İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

Borç kredisi kapsamında bazı iddialara göre şartlar belirlendi. Kredi için müşterilerden beklenen şartlar şu şekilde;

  • Vatandaşlar, kamu bankalarına başvurarak bu kredilere sahip olabilecek.
  • Kredi miktarı en az 50.000 TL olacak ve düşük faiz oranları uygulanacak.
  • Esnek geri ödeme seçenekleri ile vatandaş rahat nefes alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN