Ne Balıkesir, ne de İzmir! Birçok kişi gözden kaçırıyor! İstanbul’un başucunda unutulmaz cennet

Ne Balıkesir, ne de İzmir! Birçok kişi gözden kaçırıyor! İstanbul’un başucunda unutulmaz cennet

Görenler Balıkesir ya da İzmir zannediyor ancak burası İstanbul'un yanı başında herkesin gözden kaçırdığı muhteşem bir cennet. Arabasına atlayan soluğu burada alıyor, son zamanların yıldızı olmak için çabalıyor.

İstanbul'a sadece birkaç saatlik mesafede bulunan Ağva, birçok kişinin gözden kaçırdığı muhteşem bir gezi rotası oluşturuyor. Doğal güzelliklerinin yanı sıra temiz havası ve huzurlu atmosferi ile dikkat çeken Ağva, şehir hayatından uzaklaşmak isteyenlerin Kaçış noktası haline dönüşüyor. Birçok kişinin gözden kaçırdığı bu yer size muhteşem bir tatilin anahtarı olacak.

MARMARA'NIN GİZLİ YILDIZI

Marmara Bölgesi'nde bulunan ve İstanbul'a son derece yakın konumuyla dikkat çeken Ağva, İstanbul'un Şile ilçesine bağlıdır. Kendine özgü atmosferi, yeşilliklerle çevrili nehirleri ve tertemiz plajlarıyla ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatan Ağva, nehir kenarında bulunan butik oteller, orman içerisinde konumlanmış doğal evler ile birlikte dikkat çekiyor. Her zevke uygun tatil fırsatı sunan Ağva, hem yakın hem de uygun fiyatlı bir tatilin kaçamağı oluşturuyor.

Ağva'da Konaklamak İçin En İyi 10 Yer - Gezilecek Yerler - FilGezi

Ağva'da lezzetli mi lezzetli deniz ürünlerinin tadına bileceğiniz gibi yöresel lezzetlerin de tadını çıkarabilirsiniz. Bölgede bulunan restoranlarda taze deniz ürünleri yer alırken enfes bir gastronomi kültürü ile karşı karşıya kalacaksınız.

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR TATİL

Doğa ile iç içe bir tatil yapmak istiyorsanız İstanbul'un stresinden kaçmak için en yakın rota Ağva oluyor. Temiz hava huzurlu bir atmosfer ile birlikte unutulmaz bir deneyim yaşamak istiyorsanız ister özel aracınızla isterseniz de İstanbul'dan kalkan otobüs ve minibüslerle Ağva'ya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hafta Sonu Tatiliniz İçin; Ağva Gezilecek Yerler ve Tarihi - Seyahat Blogu

İstanbul'a yaklaşık 2 saatlik mesafede bulunan Ağva yeşil ve mavi bir arada sunan muhteşem bir cennet oluyor. Yeşilçay ve Göksu nehirlerinin Karadeniz ile buluştuğu bu noktada Karadeniz'in muhteşem doğasını da hissedeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN