Sofraların demirbaş lezzetine rekor zam! En ucuz yerde bile cep yakıyor: Çuvalla stok yapan kazandı

Sofraların demirbaş lezzetine rekor zam! En ucuz yerde bile cep yakıyor: Çuvalla stok yapan kazandı

Türkiye’de en çok rağbet gören ürünlerden biri olan ve sofraların vazgeçilmezi olarak tanımlanan o ürüne rekor bir zam geleceği öğrenildi. En ucuzu bile vatandaşın cebini yakarken şimdiden stok yapanlar yaşadı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Bereketli topraklarından dolayı verimli hasatlar yapılan ülkemizde en iyi hasat edilen ürünlerden biri patates olarak karşımıza çıkıyor. Lakin patates fiyatları her geçen gün artarken adeta zengin yiyeceği olma yolunda ilerliyor. Öyle ki vatandaş artan patates fiyatlarından dolayı alternatif ürünlere yöneliyor.

yeni-proje-24.jpg

SOFRALARDAN UZAKLAŞMAYA BAŞLADI

Patates, son zamanların en çok zam alan ürünlerinden biri oldu. Karpuzdan sonra şimdi de patates fiyatları vatandaşın cebini yakarken artık alternatif yiyeceklere yönelmeye başlandı. İnsanlar her ne kadar patatesi sofralarından uzaklaştırmak istemese de gelen zamlar adeta mecbur bırakacak nitelikte.

yeni-proje-25.jpg

Vatandaşların dengeli ve sağlıklı beslenmesi açısından önemli bir öneme sahip olan patatesin fiyat artışları ne yazık ki halihazırdaki fiyatlardan dolayı her geçen gün zorlaşıyor. Öte yandan tüketicilerin dengeli ve ekonomik beslenme alışkanlıklarını sürdürebilmeleri için tarım politikaları ve tedarik zinciri çalışmalarının önemi bir kez daha ön plana çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN