Malatya’da ormanlık alanda yangın

Malatya’da ormanlık alanda yangın

Malatya'nın Arguvan ilçesinde çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının Şotik Mahallesi Kınık mezrası mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıktığı öğrenildi.

Malatya'nın Arguvan ilçesindeki Şotik Mahallesi Kınık mezrası mevkiinde 60 dönümlük bir ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu söndürüldü.

Yangının henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıktığı ve rüzgarın etkisiyle hızla yayıldığı öğrenildi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ve itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

Uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınan yangında yaralanan veya hayatını kaybeden olmadı. Jandarma ekipleri tarafından yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN