Hollandalı futbol efsanesi Marco van Basten, Merih Demiral'e verilen cezaya isyan etti: "UEFA kim oluyor?"

Hollandalı futbol efsanesi Marco van Basten, Merih Demiral'e verilen cezaya isyan etti: "UEFA kim oluyor?"

Avrupa Şampiyonası'nda şampiyonluk hayalleri kurduran A Milli Takım, çeyrek final aşamasında bu akşam Hollanda ile mücadele edecek. Hollanda futbolunun efsane ismi Marco van Basten, zorlu maça saatler kala UEFA'nın Merih Demiral'e verdiği iki maçlık men cezasına isyan etti.

İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Takım, bu akşam EURO 2024'te Hollanda ile karşılaşacak. Zorlu karşılaşmaya saatler kala UEFA'nın Merih Demiral'e iki maç men cezası vermesi futbolseverler tarafından tepkiyle karşılanırken Hollandalı futbol efsanesi Marco van Basten, UEFA'ya resmen isyan etti.

UEFA, Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya karşısında zaferi getiren isim olan Merih Demiral'a 'Bozkurt' sevinci nedeniyle iki maç men cezası verdi. Dev maça saatler kala verilen bu karar futbolseverler tarafından tepkiyle karşılanırken Hollandalı futbol efsanesi Marco van Basten de cezaya isyan etti.

A Milli Takım'ın yıldızı Merih Demiral'e verilen cezaya isyan eden Marco van Basten, söz konusu cezayı saçma bulduğunu vurgulayarak "Demiral'a verilen cezayı çok saçma buluyorum. Türklerin "bu ilk kez bize uygulanıyor" duygusuna sahip olması anlaşılır. UEFA kim oluyor da "bunu yapamazsın?" diyor. Futbol sahasına siyaseti bulaştıran kendileri, sadece futbolla ilgilenin." diye kkonuştu.

Hollandalı efsanenin bu açıklaması kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN