Fenerbahçe'den İspanya çıkartması! Mourinho 31 yaşındaki sol beki aldı getiriyor: 2+1 yıllığına anlaştı, hayırlı olsun

Fenerbahçe'den İspanya çıkartması! Mourinho 31 yaşındaki sol beki aldı getiriyor: 2+1 yıllığına anlaştı, hayırlı olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Özellikle beklere ek takviyeler yapmak isteyen Kanarya bomba haberi patlattı. Fenerbahçe'den İspanya çıkartması! Mourinho 31 yaşındaki sol beki aldı getiriyor. 2+1 yıllığına anlaştı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Takımdaki eksik bölgelere göre transfer yapmak isteyen sarı-lacivertli yönetim sonunda aradığı sol beki buldu. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'den İspanya çıkartması! Mourinho 31 yaşındaki sol beki aldı getiriyor. 2+1 yıllığına anlaştı, hayırlı olsun.

FENERBAHÇE'DEN İSPANYA ÇIKARTMASI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile transfer çalışmalarına başlayan sarı-lacivertliler sürpriz bir transfere imza atıyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, La Liga ekibi Villarreal’le sözleşmesi biten Alberto Moreno'yu radarına aldı. Transferde mutlu sona ulaşmak isteyen yönetim, tecrübeli oyuncuya 2+1 yıllık kontrat önerdi.

yeni-proje-2024-07-05t103105-960.jpg

MOURINHO 31 YAŞINDAKİ SOL BEKİ ALDI GETİRİYOR! 2+1 YILLIĞINA ANLAŞTI, HAYIRLI OLSUN

Ferdi Kadıoğlu ve Jayden Oosterwolde'ye gelen teklifler sonrasında sol bek arayışlarına başlayan Fenerbahçe, gündemine Villarreal ile sözleşmesi sona eren Alberto Moreno'yu aldı. 31 yaşındaki oyuncunun temsilciyle görüşen sarı-lacivertlilerin 2+1 yıllık kontrat teklif ettiği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin, Ferdi ve Oosterwolde'den birinin ayrılması halinde Moreno'yu kadrosuna katacağı da gelen bilgiler arasında.

yeni-proje-2024-07-05t103118-375.jpg

Alberto Moreno, geçen sezon Villarreal formasıyla La Liga, Avrupa Ligi ve Kral Kupası'nda toplamda 33 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 2 gol atan 31 yaşındaki İspanyol sol bek, 3 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN