Toni Kroos futbolculuk kariyerine veda etti

Toni Kroos futbolculuk kariyerine veda etti

Alman dünya yıldızı Toni Kroos, Avrupa Şampiyonası'nın ardından futbolu bırakacağını açıklamıştı. Dün akşam takımının İspanya maçıyla futbolculuk kariyerini sonlandırdı.

Dün akşam oynanan Almanya-İspanya maçı, sadece bir çeyrek final mücadelesi değil, aynı zamanda bir futbol efsanesinin kariyerinin sonlanması açısından da tarihe geçti. Yıldız orta saha oyuncusu Toni Kroos, kariyerinin son maçına Almanya Milli Takımı formasıyla sahaya çıktı.

21 Mayıs'ta yaptığı açıklamayla sezon sonunda futbola veda edeceğini duyuran Kroos, son turnuvasının Almanya'da düzenlenen EURO 2024 olacağını belirtmişti. Turnuva öncesinde milli takıma dönme kararı alan Kroos, takımın turnuvayı kazanacağına olan inancını vurgulamış ve bu hedef uğruna yeniden milli formayı giymişti.

ALMANYA, TURNUVAYA ÇEYREK FİNALDE VEDA ETTİ

Almanya'nın ev sahipliği yaptığı EURO 2024'te, dün akşam oynanan çeyrek final mücadelesi büyük bir heyecana sahne oldu. Almanya, İspanya karşısında 1-0 geri düştü. Ancak 88. dakikada genç yetenek Florian Wirtz'in attığı golle maç uzatmalara taşındı. Ne var ki, 119. dakikada İspanyol oyuncu Mikel Merino'nun golüne engel olamayan Almanya, turnuvaya çeyrek finalde veda etti.

Maç sonunda Toni Kroos, sahadaki ve tribünlerdeki herkes tarafından alkışlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN