Abdullah Avcı'nın hayali gerçek oluyor! 37 milyon euroluk yıldız futbolcu Trabzonspor'a imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun

Abdullah Avcı'nın hayali gerçek oluyor! 37 milyon euroluk yıldız futbolcu Trabzonspor'a imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavililerde hücum hattına yönelik çalışmalar sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Abdullah Avcı'nın hayali gerçek oluyor! 37 milyon euroluk yıldız futbolcu Trabzonspor'a imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Anthony Nwakaeme ve Ozan Tufan gibi transferler büyük ses getiren bordo-mavililerde bir sürpriz haber daha geldi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın hayali gerçek oluyor! 37 milyon euroluk yıldız futbolcu Trabzonspor'a imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun.

ABDULLAH AVCI'NIN HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Hücum hattına yönelik takviyelerde bulunmak isteyen bordo-mavili yönetim aradığı forveti buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, İngiliz ekibi Everton ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Portekizli orta saha Andre Gomes için harekete geçti. Yönetim, 30 yaşındaki yıldızı kadrosuna katmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Karadeniz devi, bir kez daha Gomes ve menajeri Rob Janssen ile masaya oturdu.

yeni-proje-2024-07-06t123149-355.jpg

37 MİLYON EUROLUK YILDIZ FUTBOLCU TRABZONSPOR'A İMZAYI ATTI! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Bordo-mavili yönetim, 1.88 boyundaki futbolcuya 2.5 milyon euro garanti ücret ve 1 milyon euro imza parası karşı teklifini sundu. Pazarlıkların devam ettiği öğrenilirken, teknik direktör Abdullah Avcı'nın Gomes'in transferi için bir hayli ısrarcı olduğu ifade edildi. Ön libero, merkez orta saha, sağ bek ve sağ kanatta da görev yapabilen Portekizli yıldız, Everton'da toplam 114 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 4 gol ve 7 asistlik performans sergileyen tecrübeli futbolcu, 29 kez Portekiz Milli Takımı'nda forma giydi ancak gol ve asist üretemedi.

yeni-proje-2024-07-06t123210-676.jpg

Gomes, 2014 yılında Valencia'ya transfer oldu ve burada 2 sezon boyunca oynadı. 2016 yılında Barcelona'ya 37 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN