Galatasaray'dan Manchester United yıldızına kanca! Dursun Özbek 32 milyon euroluk yıldızı alıp geliyor. Hayırlı olsun

Galatasaray'dan Manchester United yıldızına kanca! Dursun Özbek 32 milyon euroluk yıldızı alıp geliyor. Hayırlı olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılar transfer sürecini hızlandırmış durumda. Takımı bozmadan ek takviyelerde bulunmak isteyen Aslanlar gözünü bu sefer İngiltere'ye çevirdi. Galatasaray'dan Manchester United yıldızına kanca! Dursun Özbek 32 milyon euroluk yıldızı alıp geliyor. Hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Takımdaki düzeni bozmadan ek takviyeler yapmak isteyen sarı-kırmızılılardan peş peşe transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'dan Manchester United yıldızına kanca! Başkan Dursun Özbek 32 milyon euroluk yıldızı alıp geliyor. Hayırlı olsun.

GALATASARAY'DAN MANCHESTER UNITED YILDIZINA KANCA

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları üzerine çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılardan bir transfer müjdesi daha geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Manchester United'da forma giyen Scott McTominay'ı radarına aldı. Manchester United forması giyen 27 yaşındaki oyuncuyla temasların sürdüğü öğrenilirken; Okan Buruk'un çok istediği bu transferde şartları zorlanacağı bildirildi.

yeni-proje-2024-07-06t125817-012.jpg

DURSUN ÖZBEK 32 MİLYON EUROLUK YILDIZI ALIP GELİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Piyasa değeri 32 milyon euro olarak gözüken tecrübeli oyuncu için dev bir bütçe ayıran Galatasaray, yaklaşık 20 milyon euro'yu gözden çıkaracak. Sarı-kırmızılılar, kulübüyle 2025'e kadar sözleşmesi bulunan İskoç oyuncuyu ikna etmek için tüm kozlarını kullanacak.

yeni-proje-2024-07-06t125911-068.jpg

Şu ana kadar Galatasaray'ın ilgisine olumlu yaklaşan fakat direkt yeşil ışık yakmayan McTominay'in Ada'dan da ciddi talipleri olduğu ve tüm teklifleri değerlendirip karar vereceği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN