Arda Güler'in kehaneti tuttu! Tarihi zaferi saatler öncesinden tahmin etmiş: "2-1 iyi değil mi?"

Arda Güler'in kehaneti tuttu! Tarihi zaferi saatler öncesinden tahmin etmiş: "2-1 iyi değil mi?"

A Milli Takım'ın süper yıldızı Arda Güler, dün akşam Avusturya karşısında elde edilen zaferi doğru tahmin etti. Genç yıldızın, karşılaşma hakkında "2-1 iyi değil mi?" tahmininde bulunduğu ortaya çıktı.

EURO 2024'te Gürcistan ve Çekya'dan sonra Avusturya'yı da mağlup eden A Milli Takım, çeyrek finale ulaştı. Milli Takım'ın tarihi zaferinde başrol oynayan genç yıldız Arda Güler'in, karşılaşmanın skorunu saatler öncesinde tahmin ettiği ortaya çıktı.

İtalyan teknik adam Vincenco Montella yönetiminde zaferlerine bir yenisini daha ekleyen Türkiye, dün akşam Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek 16 yıl sonra çeyrek finale ulaştı. Geceye damga vuran isimlerden biri olan Arda Güler'in karşılaşmanın skorunu doğru bildiği ortaya çıktı.

Milli Takımlar sosyal medya hesabı aracılığıyla yapılan paylaşımda kırmızı-beyazlı formanın süper yıldızı Arda Güler'in karşılaşma öncesinde takım arkadaşlarından skor tahmini istediği görüntülendi. 19 yaşındaki süper yıldız, '2-1 iyi değil mi?' diyerek Türkiye'nin karşılaşmadan 2-1'lik zaferle ayrılacağını doğru tahmin etti.

Turnuvaya damga vuran genç yıldız, Merih Demiral'ın attığı golde asiste imza atarak tarihi zaferde başrol oynamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN