Twitter ve Instagram'dan sonra WhatsApp'a da geliyor! O hesaplar mavi tik alabilecek

Twitter ve Instagram'dan sonra WhatsApp'a da geliyor! O hesaplar mavi tik alabilecek

WhatsApp geçen yıldan bu yana üzerinde çalıştığı mavi tik özelliğinde test aşamasına geldi. Uygulamanın özelliği aktif etmesinin ardından o hesaplar mavi tik alabilecek. İşte detaylar…

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun zamandır önemli bir değişiklik üzerinde çalışıyordu. İlk defa 2023 Eylül ayında tespit edilen bu değişiklik, uygulamadaki onay rozetlerinin mavi tik ile değiştirilmesini kapsıyor. Şimdi ise bu özellikle ilgili yeni bir gelişme söz konusu.

WhatsApp’ın “2.24.14.18” kodlu Android beta sürümüyle bazı kullanıcılar, doğrulanmış hesaplar için mavi tikleri görmeye başladı. Yani WhatsApp, yeni özelliğini resmen test ediyor.

RESMİ HESAPLAR ANLAŞILACAK

Bu yeni özellik sayesinde, uygulamadaki hesap ya da topluluğun resmi olduğu anlaşılacak. Şirket, bu hamlesiyle Facebook’un mavi tiklerini WhatsApp’a getirecek ve Meta açısından da daha tutarlı bir deneyim sunulacak.

whatsappa-mavi-tik-ozelligi-1.jpg

WhatsApp’ın test aşamasındaki bu yeni özelliğini ne zaman kullanıma sunacağı bilinmiyor. Fakat, mavi tik nispeten küçük bir güncelleme olacağı için bu özelliğin gelmesi de çok sürmez gibi duruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN