Kredi kartı şifresini vermeyen kocasını dövdü! O anlar kameralara böyle yansıdı

İstanbul'da yaşanan bir olay kameralara yansıdı. Kocasından kredi kartı şifresini isteyen kadın, istediğini alamayınca kocasını darp etti. O anlar kameralara böyle yansıdı...

İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yaşanan şok edici olayda, boşanma aşamasındaki bir adam, eşi tarafından iddiaya göre darp edildi. Olayın detaylarına göre, ortak kullandıkları hesabın kredi kartı şifresini vermeyen adam, eşi tarafından saldırıya uğradı ve darp anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

KOCASI ŞİFREYİ VERMEYİNCE DARP ETTİ

22 Haziran 2024 tarihinde yaşanan olayda, Ceyhun Osman T. ve eşi Ö.U.T. arasında sözlü bir tartışma başladı. Boşanma kararı alan çiftin, ortak kullandıkları kredi kartının şifresi konusunda yaşadıkları anlaşmazlık sonrası, bir gün sonra Halkalı Çamlık Parkı'nda buluşmalarıyla olaylar çığırından çıktı. Eşinden istediği şifreyi alamayan kadın, iddiaya göre eşini darp etti.

Darp sonrası hastaneye başvuran Ceyhun Osman T., darp raporu aldıktan sonra karakola giderek eşinden şikayetçi oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN