Neydi ne oldu! Yeşilçam'ın yere göğe sığmaz aktrisiydi, şimdi pazarda tezgah açıyor

Neydi ne oldu! Yeşilçam'ın yere göğe sığmaz aktrisiydi, şimdi pazarda tezgah açıyor

Bir zamanların popüler ismiydi! Yeşilçam'ın "Bayan Bacak" olarak tanınan ünlü ismi zor durumda! Yeşilçam'ın yere göğe sığmaz aktrisiydi, şimdi pazarda tezgah açıyor...

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı olarak tanınan ve dönemin ünlü isimleri arasında yer alan Serpil Örümcer, geçtiğimiz aylarda maddi sıkıntılar yaşadığını açıklamıştı. Fotoğraflarını satışa çıkararak geçimini sağlamaya çalışan usta sanatçı, şimdi de ek gelir elde etmek için takı tezgahı açtı ancak zabıta engeline takıldı.

ZABITA EKİPLERİ TEZGAHINI KALDIRDI

72 yaşındaki Örümcer, geçim sıkıntıları nedeniyle Fatih'te bir tezgah açarak takı satmaya başladı. Ancak izinsiz olarak açtığı tezgahı zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı.

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak' Lakaplı Oyuncusu Serpil Örümcer'in Zabıta İsyanı - Resim : 5

Yaşadığı zorlukları dile getiren Örümcer, durumundan dolayı isyan etti ve şu sözleri dile getirdi: "Burası benim ekmek teknem, buradaki esnaf herkes beni sever ve bilir. Ayda bir gün buraya gelip tezgah açmama bile izin vermiyorlar. Bir ay gelip satış yaparsam diğer ay gelmeme müsaade etmiyorlar. Mecbur olmasam Küçükçekmece’den buralara kadar gelmem. Pazara çıkarak ufak tefek ihtiyaçlarımı karşılıyorum ama ekmek paramı kazanmama bile izin vermiyorlar. Bu durumdan gerçekten bıktım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN