Yüksek IQ testi! 12 saniyede 3 fark! İki kadın arasındaki farkı kimse bulamıyor

Yüksek IQ testi! 12 saniyede 3 fark! İki kadın arasındaki farkı kimse bulamıyor

Zeka oyunlarının en eğlenceli yanlarından biri de hafızanızın en uç noktalarına erişmek oluyor. Vermiş olduğumuz görselde 2 kadın arasında bulunan 3 farkı neredeyse çok az kişi fark ediyor. Süreyi hazırladıktan sonra sayfayı aşağı kaydırınız.

Yalnızca yüksek ıq'ya sahip olan kişilerin şıp diye fark ettiği 3 fark için toplam 12 saniyeniz bulunuyor. Masasına suşi gelen kadınları gösteren iki fotoğraf arasında sadece 3 adet fark bulunmaktadır. Peki bu farkları kimler fark edecek?

YÜKSEK IQ TESTİ

Neredeyse tıpatıp aynı olduğunu düşündüğünüz iki görsel arasında sadece 3 tane fark bulunuyor. 12 saniye içerisinde bu farkı ilk fark edenler zeki olduğunu da kanıtlıyor. Teste geçmek için sayfayı biraz aşağı kaydırınız.

Masasına suşi gelen iki kadın arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 12 saniyede buluyor - Resim : 1

Keskin gözlüler anında fark ederken bazıları için zor bir test olabiliyor. İki resim arasındaki farkı bulamadıysanız üzülmenize gerek yok. Sayfayı aşağı kaydırarak sonuca ulaşabilirsiniz.

CEVAP

Masasına suşi gelen iki kadın arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 12 saniyede buluyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN