Reytingler bir diziyi daha kurban etti! Ünlü oyuncular rol alıyordu, Kanal D o dizinin fişini çekti

Reytingler bir diziyi daha kurban etti! Ünlü oyuncular rol alıyordu, Kanal D o dizinin fişini çekti

Kanal D’nin o dizisini sevenlere kötü haber! Ünlü oyuncular rol alıyordu, reytingler bir diziyi daha kurban etti! Heyecanla beklenen dizi istenen reytingi yakalayamayınca Kanal D o dizinin fişini çekti...

Kanal D’nin o dizisi için izleyenlerini üzen haber geldi. Kanal D dizilerinde yaprak dökümü sezonu başladı. Birer birer ekranlara veda ediyorlar. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, bir dizinin daha fişi çekiliyor.

Kanal D, yeni yayın dönemine hızlı bir başlangıç yaparken izleyicileri üzen bir karar aldı. Reytinglerde istenen başarıyı yakalayamayan Taş Kağıt Makas dizisi için final kararı verildi. Gerilim ve dram türündeki dizi, izleyicileri ekrana bağlamayı başarsa da düşük reytingler nedeniyle 19. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu için geri sayım başladı

TAŞ KAĞIT MAKAS KONUSU

Yeni yayın döneminde başlayan birçok Türk dizisi gibi, Taş Kağıt Makas da reyting savaşına yenik düştü. Dizi, yolları kesişen üç arkadaşın gizemli ve sırlarla dolu ilişkilerini ele alıyordu.

EKRANLARA VEDA EDEN ÜÇÜNCÜ DİZİ

Son dönemde Kanal D'den gelen final haberleri hızla artıyor. Kör Nokta ve Kötü Kan dizilerinin ardından Taş Kağıt Makas da reytinglere yenik düştü. Özellikle bu yıl, ekranlarda yaprak dökümü yaşanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN