Şahan Gökbakar'dan villa tartışmalarına yanıt: "10 yıl hapis isteniyormuş"

Şahan Gökbakar'dan villa tartışmalarına yanıt: "10 yıl hapis isteniyormuş"

Komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris’teki villasındaki izinsiz güneş panelleri ve su deposu nedeniyle gündeme gelen 10 yıllık hapis cezası iddialarını haberlerde duyduğunu belirtti. Gökbakar, “Henüz tarafımıza bir tebligat gelmemekle beraber haberlerde yazılana göre 10 yıl hapis isteniyormuş. Biraz az mı olmuş, ne diyorsunuz?” ifadeleriyle durumu esprili bir dille eleştirdi.

Gökbakar, Marmaris’teki villasındaki izinsiz yapılar nedeniyle çıkan 10 yıllık hapis cezası iddialarına sosyal medyadan yanıt verdi.

Gökbakar, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Birçok yerde haber çıkmış, 10 yıl hapis cezası isteniyormuş ben ve kardeşim hakkında.” Bilirkişi raporunu eleştirerek, “Haberde yazana göre bilirkişi ev, iskele, çardak ve kümesin 2010-2018 yılları arasında yapılmış olduğunu tespit etmiş,” dedi.

"BÜTÜN YAPILAR 2018'DE KAYIT ALTINA ALINDI"

Gökbakar, yaptığı inşaatların yasal olarak kabul edildiğini vurguladı: “Bütün bu yapılar için 2018 yılında kayıt belgesi alınmış.” Villayı 2020 yılında yapı kayıtlı olarak aldıklarını hatırlatan Gökbakar, “(Almaz olaydık)” diyerek, mülk alımının sonuçlarını tepkisini dile getirdi.

"TAPUDA SİT ALANI KAYDI YOKTU"

Villa tapusuyla ilgili de önemli bir bilgi veren Gökbakar, “Tapusunda Sit Alanı şerhi veya kaydı yoktu!” diyerek, durumun adaletsizliğini dile getirdi. “2022 yılında hem yapı kayıtları iptal edildi, hem de tapuya sit alanı şerhi düşüldü!” şeklinde ekleyerek, yaşanan karmaşaya dikkat çekti.

"GÜNEŞ PANELLERİYLE KENDİ ELEKTRİĞİMİZİ ÜRETİYORUZ"

Gökbakar, villasında elektrik olmadığı için güneş panelleri kullanmak zorunda kaldıklarını ifade etti: “Burada elektrik olmadığından güneş panelleri ile elektrik sağlayabiliyor. Suyu denizden arıtıyoruz, dolayısıyla arıtılan suyu 5 tonluk bir polietilen su deposunda biriktiriyoruz.”

"10 YIL HAPİS, AZ MI OLMUŞ?"

Son olarak, henüz resmi bir tebligat almadıklarını belirten Gökbakar, “Sonuç olarak, henüz tarafımıza bir tebligat gelmemekle beraber haberlerde yazılana göre 10 yıl hapis isteniyormuş. Biraz az mı olmuş, ne diyorsunuz?” ifadeleriyle durumu eleştirerek, mizahi bir bakış açısı sundu.

İşte Gökbakar'ın yaptığı açıklamanın tamamı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN