Gökçe Gökçen: Özgür Özel ve ailesine yönelik iddialar tamamen asılsızdır

Gökçe Gökçen: Özgür Özel ve ailesine yönelik iddialar tamamen asılsızdır

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ı, CHP'yi ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e zarar vermek amacı taşıyan dedikoduların yayılmasına tepkiler sürüyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirtti. Gökçen, "Bu yalanların amacı, partimizin başarısını gölgelemektir" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, partinin Genel Başkanı Özgür Özel ve ailesine yönelik sürdürülen asılsız iddialara sert bir yanıt verdi. Gökçen, bu tür yalanların amacının partinin başarısını gölgelemek olduğunu vurguladı ve kadınların siyasetteki haklarını koruma kararlılığını yineledi.

Gökçen, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a yönelik sürdürülen yalan kampanyalarını sert bir dille eleştirerek, "Hiçbir kadın arkadaşımızın yalnız olmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Gökçen, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, kadınların siyasette karşılaştığı zorluklara dikkat çekti ve Manisa'nın Şehzadeler ilçesinin Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a yönelik asılsız iddiaları kınadı. Durbay’ın sağlığı ve ailesinin durumu üzerine kaygılarını dile getiren Gökçen, kadınların haklarını koruma kararlılığında olduklarını vurguladı.

"KADIN OLARAK SİYASET YAPMAK KOLAY DEĞİL"

Gökçen, siyasette kadın olmanın getirdiği zorlukları aktararak, "Bir kadın olarak siyaset yapmak, hele ki bunu Türkiye’de yapmak kolay değil. Ben de birçok zorluk yaşadım." ifadelerini kullandı.

Durbay hakkında yürütülen kampanyayı eleştiren Gökçen, "Çalışkanlığıyla, karakteriyle, dürüstlüğüyle ve iyi kalbiyle bilinen canım arkadaşım Gülşah Durbay hakkında ahlaksız yalanlarla dolu bir kampanya yürütülüyor." dedi.

Gökçen, "Hayal güçleri ne yönde gelişmişse, yalanlarına yeni yalanlar ekleme ahlaksızlığını da sergiliyorlar." şeklinde konuşarak, bu yalanların partinin son seçimlerdeki başarısından bağımsız olmadığını vurguladı.

Gökçen, Durbay’ın kolon kanseri tedavisine başladığını belirterek, "Kendisinin olduğu kadar ailesinin ve arkadaşlarının da moral desteğine ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

Son olarak, kadınların haklarını koruma konusunda kararlı olduklarını dile getiren Gökçen, "Hiçbir kadının bunların aşağılık saldırıları karşısında yalnız olmasına izin vermeyeceğimizi duyururuz." şeklinde konuştu.

Gökçen, Durbay'a olan desteklerini ifade ederek, "Gülşah Başkanım, seni çok seviyoruz." diyerek açıklamasını tamamladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN