Huzurevi Sakinleri Süreyya Tabiat Parkı’ndaki mangal etkinliğinde buluştu

Huzurevi Sakinleri Süreyya Tabiat Parkı’ndaki mangal etkinliğinde buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İsmail-Muammer Cider Huzurevi sakinlerinin katılımıyla Dünya Yaşlılar Günü kapsamında mangal etkinliği düzenledi. Süreyya Tabiat Parkı’nda yapılan etkinliğe katılan huzurevi sakinleri, doğayla iç içe, keyifli bir gün geçirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü kapsamında İsmail-Muammer Cider Huzurevi sakinleri için Süreyya Tabiat Parkı’nda mangal etkinliği düzenledi. Doğayla bütünleşen Süreyya Tabiat Parkı’nda yapılan etkinlik sayesinde huzurevi sakinleri, keyifli bir gün geçirdi. Açık havada yapılan etkinlikte hep birlikte yemek yiyen huzurevi sakinleri, doğal güzelliğiyle öne çıkan Tabiat Parkı’nda müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Volkan Sert, huzurevi sakinleri ile bir araya gelmek için etkinliğe katıldı. Etkinlikte huzurevinde hayatlarını sürdüren yurttaşlarla yakından ilgilenen Daire Başkanı Volkan Sert, yurttaşların taleplerini de dinledi.

İsmail-Muammer Cider Huzurevi’nde yaşamlarını sürdüren yurttaşlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan etkinlikler hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle paylaştı.

“Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na da Gittik. Oraya Daha Önce Hiç Gitmemiştim. İlk Kez Gördüm”
Necati Ekenoğlu geçtiğimiz günlerde düzenlenen geziyle de Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na gittiklerini söyledi. Ekenoğlu, “Bizimle ilgilendirler, yardımcı oldular, çok memnunuz. Mesela geçen günlerde de Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na gitmiştik. Ben oraya hiç gitmemiştim. İlk kez gördüm. Oraları da öğrenmiş olduk. Başkanımızdan ve görevlilerden, hepsinden Allah razı olsun” dedi.

“Güzel Bir Gün Geçirdik”
Deniz Tökel ise şunları söyledi: “Burada güzel bir etkinlik yaptık. Güzel bir gün geçirdik. Etkinliği hazırlayıp yapanlara çok teşekkür ediyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN