'Kalpazan'ın yayın tarihi belli oldu

'Kalpazan'ın yayın tarihi belli oldu

Yeni sezonun iddialı yapımlarından 'Kalpazan'ın yayın tarihi belli oldu. Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal'ın başrollerini paylaştığı dizi 21 Ekim Pazartesi günü izleyicilerle buluşacak.

"Kalpazan", iki kardeşin çarpıcı hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Eylül ayının ortasında çekimlerine başlanan dizi, iddialı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

21 EKİM'DE İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ani bir değişiklik olmazsa dizi, 21 Ekim Pazartesi günü izleyiciyle buluşacak. Sema Ali Erol'un kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Uğur Karaaslan oturuyor.

haber-gorseli.jpg

İKİ KARDEŞİN HİKAYESİNİ ANLATACAK

Dizi birbirinden tamamen farklı karakterlere sahip olan "Adem" ve "Kartal" isimli iki kardeşin hikayesini para ve güç kavramları çerçevesinde ele alacak.

Merakla beklenen dizinin başrollerini Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal paylaşıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN