Edip Zeydan 'Kalpazan' dizisinin kadrosunda

Edip Zeydan 'Kalpazan' dizisinin kadrosunda

Show TV ekranlarında yayınlanması beklenen "Kalpazan" dizisine katılan Edip Zeydan, Deniz Baysal'ın canlandırdığı karakterin eski eşi rolünü oynayacak. Ekip, önümüzdeki hafta sete çıkacak.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayınlanması beklenen O3 Medya imzalı 'Kalpazan' dizisine Edip Zeydan katıldı. Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstleneceği "Kalpazan" ekibi önümüzdeki hafta sete çıkacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Zeydan, Deniz Baysal'ın canlandırdığı polis 'Ayşe' karakterinin eski eşi 'Nihat'a hayat verecek.

Okuma provaları bugün başlayan dizi, darphanede çalışan 'Adem'in (Timuçin Esen), bir sahtekar olan 'Kartal'ın da (Çağlar Ertuğrul) etkisiyle bir kalpazana dönüşme hikayesini anlatıyor.

Senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül’ün yazdığı "Kalpazan"ın oyuncu kadrosunda Şükran Ovalı, Osman Alkaş, Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, Ali Seçkiner Alıcı, Sinan Arslan, Çağla Naz ve İlker Yağız Selçuk rol alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN