Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul 3. kez partner oldu

Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul 3. kez partner oldu

"Fazilet Hanım ve Kızları" ile "Teşkilat" dizilerinde partner olan Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal, yeni dizilerinde de başrolü paylaşacak. İkili, Show Tv'de yayınlanacak “Kalpazan” ile anlaştı.

Ünlü oyuncular Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul, yeni yayın döneminin iddialı ve sürükleyici dizilerinden “Kalpazan”da bir araya gelerek, 3. kez başrollerde buluşacak. Saner Ayar’ın yapımcılığını üstlendiği O3 Medya imzalı “Kalpazan”ın yönetmeni Mehmet Ada Öztekin oldu.

İKİ OYUNCUYLA DAHA GÖRÜŞÜLÜYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Show TV’de yayınlanacak olan dizide darphanede çalışan çok saf ve temiz bir memur olan Adem’in kirli sistemin içinde her geçen gün başına gelen olaylar sonrası sahte para basan bir kalpazana dönüşme hikayesi ele alınıyor. Dizinin Adem’i için ünlü aktör Timuçin Esen’le, Adem’in eşi Canan için Burçin Terzioğlu ile görüşülüyor.

Dizinin en etkileyici karakteri Adem’in tam zıttı bir kişiliğe sahip kardeşi Kartal… Kartal rolü için Çağlar Ertuğrul imza aşamasında. Dizide Kartal’ın yolunun kesişeceği polis Ayşe’ye ise Deniz Baysal hayat verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN