Yıldızlar geçidi 'Kalpazan'a usta oyuncu

Yıldızlar geçidi 'Kalpazan'a usta oyuncu

Timuçin Esen, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı "Kalpazan" dizisine usta oyuncu transfer oldu. Kadroya katılan Osman Alkaş, dizide Kartal ve Adem'in babası Orhan'a hayat verecek.

Show TV için O3 Medya tarafından hazırlanan “Kalpazan” dizisi, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya aday. Başrollerini Timuçin Esen, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı dizi, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

TİMUÇİN ESEN'DEN UNUTULMAYACAK KARAKTER: ADEM

Başarılı yönetmen Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül tarafından kaleme alındı. Timuçin Esen, dizide sistemin acımasızlığı karşısında bir kalpazana dönüşen tertemiz ve iki çocuklu bir adam olan Adem karakterine hayat verecek. Adem’in güvenlik görevlisi eşi Canan rolü için Burçin Terzioğlu imza aşamasında.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL VE DENİZ BAYSAL YENİDEN AYNI PROJEDE

Dizinin özel karakterlerinden biri olan Adem’in kardeşi Kartal’a Çağlar Ertuğrul hayat verirken, Deniz Baysal ise Canan’ın yakın arkadaşı polis Ayşe’yi canlandıracak. Ayşe, dizinin kilit karakterlerinden biri olarak öne çıkacak.

USTA OYUNCU OSMAN ALKAŞ KADRODA

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Kalpazan" dizisinde Kartal ve Adem’in babası Orhan’ı değerli usta aktör Osman Alkaş canlandıracak. Ağustos ayının ilk haftalarında çekimlerine başlanması planlanan dizinin oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

31515.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN