'Kalpazan'a 4 sürpriz oyuncu

'Kalpazan'a 4 sürpriz oyuncu

Yeni dizi "Kalpazan"ın oyuncu kadrosuna 4 isim daha katıldı. Ali Seçkiner Alıcı, Sinan Arslan, Çağla Naz Kargı ve İlker Yağız Selçuk da ekibe dahil oldu.

Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül'ün kaleme aldığı, Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği "Kalpazan" dizisinde ünlü oyuncular Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Şükran Ovalı, Sarp Akkaya ve Deniz Hamzaoğlu yer alacak.

haber-gorseli.jpg

4 OYUNCU DAHA KATILDI

Dizinin oyuncu kadrosuna 4 isim daha katıldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizide Canan'ın (Şükran Ovalı) babası İrfan'ı, oyuncu Ali Seçkiner Alıcı canlandıracak.

Ağustos ortasında sete çıkması planlanan Kalpazan'da, AVM’de güvenlik görevlisi olarak çalışan Canan'ın (Şükran Ovalı) kardeşi Naci’ye oyuncu Sinan Arslan hayat verecek.

Dizinin en dikkat çeken karakterlerinden biri olan Adem (Timuçin Esen) ve Canan'ın kızları Naz’ı ise genç yetenek Çağla Naz Kargı oynayacak. Kargı, son olarak "Ömer" dizisinde seyirci karşısına çıkmıştı.

Evlilikleri çıkmaza giren Adem ve Canan'ın oğulları Arda'yı ise son olarak "Gaddar" dizisinde Umut rolüne hayat veren minik yetenek İlker Yağız Selçuk canlandıracak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN