Deniz Baysal'ın yeni dizisi belli oldu: 'Kalpazan' geliyor

Deniz Baysal'ın yeni dizisi belli oldu: 'Kalpazan' geliyor

Ünlü oyuncu Deniz Baysal, yeni sezon için O3 Medya’yla anlaştı. Baysal, Mehmet Ada Öztekin’in yöneteceği Show Tv dizisi “Kalpazan” ile izleyiciyle buluşacak.

Son olarak "Ne Gemiler Yaktım" dizisiyle seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Deniz Baysal’ın yeni dizi projesi merak konusu olurken, oyuncunun O3 Medya’yla el sıkıştığı öğrenildi. Baysal, yeni sezonun en merak edilen dizilerinden “Kalpazan”la anlaştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Mehmet Ada Öztekin’in yöneteceği, Show TV’de ekrana gelmesi planlanan dizinin hikayesi Mahir Erol’a ait olacak.

Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül’ün yazdığı dizide Deniz Baysal “Ayşe” rolüne hayat verecek. Dizinin başrol karakterlerinden Adem için görüşülen Salih Bademci’yle de anlaşılamadığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN