Ordululara şoke eden uyarı! "Bugün sakın asansörlere binmeyin yoksa..."

Ordululara şoke eden uyarı! "Bugün sakın asansörlere binmeyin yoksa..."

Ordu'da yaşanan olumsuz hava koşulları üzerine uyarılar yapıldı. Aşırı sağanak yağışların ardından asansör firmalarından bildiri geçildi. Bugün itibariyle asansöre binilmemesi konusunda uyarı duyuruldu. İşte uyarının sebebi...

BURAK ÖZTOPRAK

Ordu'da devam eden yağışların ardından asansör uyarısı geldi. Şok eden uyarıda, 'Bugün asansörlere binmeyin' denildi. Aşırı yağış nedeniyle yüksek risk oluşurken, apartman sakinlerine duyuruldu. İşte tüm detaylar...

GÜVENLİK RİSKİ OLUŞTURUYOR

Son günlerde Ordu il genelinde yaşanan aşırı yağışlar, sık sık elektrik kesintilerine neden oluyor. Bu durum, özellikle apartman sakinleri için önemli bir güvenlik riski oluşturuyor.

60vs3-evwyi.jpg

FİRMALARDAN UYARI GELDİ

Asansör yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, sürekli yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle asansör kullanımı büyük bir risk taşıyor. Asansör firmaları belediyelerin kendilerine uyarıda bulunduğunu iddia ederek, bu konuda dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Asansör firmaları da site sakinlerine önemli bir uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada, "Sürekli elektrik kesintileri nedeniyle asansör kullanımı şu an büyük risk taşımaktadır. Hava durumları ve elektrik kesintileri düzelene kadar lütfen asansörleri kullanmamaya özen gösterelim," denildi.

d49e33c4927a5aa6479e3160bae914ba.jpg

ASANSÖRLERİ KULLANMAYIN

Meteoroloji yetkilileri, yağışlı havanın bir süre daha devam edeceğini belirtirken, vatandaşların dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Elektrik kesintileri nedeniyle günlük yaşamın olumsuz etkilenmemesi için gerekli tedbirlerin alınması ve özellikle yüksek binalarda yaşayanların asansör kullanmaktan kaçınmaları önemle tavsiye ediliyor.

48602266-6d7b-4abd-bb30-0c8acad8fef8-1.jpg

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Ordu genelinde son yıllarda artan vahşi yapılaşma nedeniyle 20 kat civarı apartmanlar yükseldi. Buralarda oturan kişiler, "Evde yaşlı insanlarımız var onlarca katı bu insanlar nasıl inip çıksın. Böyle saçma gerekçe mi olur? Asansörleri bu gibi durumlara karşı inşa etmelisiniz" diyerek isyan etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN