Bir asansör faciası daha! Bir kadın korkunç şekilde can verdi

Bir asansör faciası daha! Bir kadın korkunç şekilde can verdi

Asansör kontrollerinin düzenli yapılmaması sonucu oluşan arızalar maddi hasarlara ve ölümcül kazalara neden olmaya devam ediyor. Yozgat'ta asansör kabini ile duvar arasında sıkışan kadın feci şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Feci olay Yozgat'ın Bahçeşehir Mahallesi'nde bulunan 6 katlı bir apartmanda yaşandı. 57 yaşındaki H.U., asansörden inmek istediği sırada kabinin aşağı düşmesi sonucu kabinle duvar arasına sıkıştı.

9592380.jpg

İhbar üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri gönderildi. Yapılan kontrolde, Uçar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Uçar'ın cansız bedeni sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Uçar'ın cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, 04.05.2018 tarihli ve 30411 sayılı Resmi Gazete' de yayınlanan “Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği” ne göre, binaların bağlı bulunduğu belediyenin yetkilendirdiği A tipi muayene kuruluşlarının her yıl asansörlerin yıllık periyodik kontrolünü yaptırılması zorunlu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN