Bu kez yasaktan değil, kalabalıktan gitmeyeceksiniz! Sahilde adım atacak yer kalmadı: 3 günlük yasak sonunda bitti

Bu kez yasaktan değil, kalabalıktan gitmeyeceksiniz! Sahilde adım atacak yer kalmadı: 3 günlük yasak sonunda bitti

Denize girmek yasaklanmıştı! Üç gün boyunca devam eden yasağın bitmesiyle sahiller hınca hınç doldu! Bu kez yasaktan değil, kalabalıktan gitmeyeceksiniz! Herkes kendini denize attı. 3 günlük yasak sonunda bitti...

Sakarya’nın Karasu ilçesinde denize giriş yasağının kalkmasıyla sahillerde adım atacak yer kalmadı. Üç günlük yasağın ardından tatilciler, deniz ve güneşin tadını çıkarmak için Karasu sahillerine akın etti.

BİNLERCE TATİLCİ KARASU'YA AKIN ETTİ

Sakarya sahillerinde uygulanan denize giriş yasağının dün sona ermesiyle, güzel havayı fırsat bilen binlerce tatilci Karasu sahiline akın etti. Cankurtaranlar güvenlik önlemlerini artırırken, tatilciler deniz ve güneşin keyfini doyasıya yaşadı.

3 günlük yasak kalkınca sahilde adım atacak yer kalmadı

10 gün sonra ilk kez denize giren Hülya Yıldırım, “Burada yazlığımız var, iki ay geliyoruz ama toplasanız 5 kere ya giriyoruz ya giremiyoruz. En son havuza girdik, orada da mikrop kapıp hastalandık. 10 gündür buradayız, bugün ilk defa giriyoruz” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN