Arka Sokaklar'ın 18 yıllık yönetmeni: Diziyi ben bırakmadım, şaşkın ve kırgınım

Arka Sokaklar'ın 18 yıllık yönetmeni: Diziyi ben bırakmadım, şaşkın ve kırgınım

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın yönetmeni Orhan Oğuz, yaptığı ayrılık açıklamasının ardından nedenini anlattı. Orhan Oğuz, “Diziyi ben bırakmadım. Şaşkınlık içindeyim ve kırgınım” dedi.

Türk televizyon tarihine geçen Arka Sokaklar dizisinin yapımcısı Türker İnanoğlu, geçen yıl hastalığı ağırlaşınca projenin haklarını 42 bölümlüğüne Kanal D’nin iç yapımlar şirketi D Media‘ya devretmişti. 2 Nisan’da hayata veda eden İnanoğlu’nun mirasçıları İlker ve Zeynep İnanoğlu, bir sezon daha dizinin D Media tarafından çekilmesi için yapım şirketiyle anlaştı.

Dizinin 18. sezonunun son bölümü geçen cuma yayınlandı. Aynı gün dizinin 18 yıllık yönetmeni Orhan Oğuz bir veda açıklaması yaptı ve “Kamuya!! 18 yıl yönettiğim ‘Arka Sokaklar’ dizisinden ayrıldım. Oyuncularıma ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” yazdı.

1-007.jpg

'DİZİYİ BEN BIRAKMADIM'

Gazeteci Birsen Altuntaş, yeni sezonda Ozan ile Sinan Yurdakul kardeşlerin yazmaya devam edeceği diziden neden ayrıldığı merak konusu olan Orhan Oğuz’a ulaştı. Usta yönetmen, “Diziyi ben bırakmadım. Şaşkınlık içindeyim ve kırgınım. Toplantıya çağrıldım. Bana 18 yıl sonra dizide format değişikliğine gidileceği söylendi. Nedenini sormadım bile ve toplantıdan ayrıldım” dedi.

19. sezon çekimlerinin ağustos ayının ilk haftası başlaması planlanan Arka Sokaklar’ın henüz yeni yönetmeninin belli olmadığı, Orhan Oğuz’a toplantıda süpervizörlük teklif edildiği ancak usta yönetmenin bu öneriye sıcak bakmadığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN