Gökhan Günaydın anlatıyor: Normalleşme süreci tamamen bitti mi? Zamları CHP Belediyeleri mi yapıyor?

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un yorumuyla KARAR TV ekranlarında yayınlanan Bi' Karar Ver, kritik gündemi tartışıyor. 2 Temmuz Salı günü programın konuğu, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın oluyor.

Karar TV ekranlarında Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un yorumuyla yayınlanan Bi' Karar Ver, siyasetin ve sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Bu bölümün konuğu ise CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın oluyor.

Peki, programda hangi konu başlıkları konuşuluyor?

  • İmamoğlu 'Değişime önce kendimizden başlayalım' derken neyi kastetti?
  • Normalleşme süreci tamamen bitti mi?
  • Erdoğan zam yağmurundan CHP'li belediyeleri sorumlu tuttu: Bedava yapacağız dedikleri her şeye zam yaptılar, kendi seçmenleri bile artık şikayet ediyor.
  • Özgür Özel'den Kayseri'de başlayan mülteci olaylarına dair iktidarı eleştirdi: Komşunda iç savaş kışkırtıcılığı yaparsan bu kadar sığınmacıyı da bu memleketin başına musallat edersin...
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de Suriyeli bir şahsın taciz olayına karışması sonucu şiddet eylemlerine dönüşen olaylara ilişkin muhalefeti hedef aldı: "Kayseri'deki küçük grubun yol açtığı durumun nedeni muhalefetin zehirli söylemidir."
  • Sinan Ateş cinayeti davasında ikinci celse: Sanıklar MHP'yi davadan uzaklaştırmaya çalışırken ifadelerini değiştirerek kendilerince senaryo yazıyor!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN