Hasan Arat'ın hayali gerçek oluyor! Fransız devine veda etti geliyor. A Milli Takım'ın süper yıldızı Beşiktaş'ta, hayırlı olsun

Hasan Arat'ın hayali gerçek oluyor! Fransız devine veda etti geliyor. A Milli Takım'ın süper yıldızı Beşiktaş'ta, hayırlı olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Uzun zamandır teknik direktör arayışında olan siyah-beyazlılar son olarak Giovanni van Bronckhorst ile anlaşmaya vardı. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandıran Kara Kartal, yılın bombasını patlattı. Başkan Hasan Arat'ın hayali gerçek oluyor! Fransız devine veda etti geliyor. A Milli Takım'ın süper yıldızı Beşiktaş'ta, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Şampiyonluk için güçlü bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, taraftarlara güzel haberi verdi. Hasan Arat'ın hayali gerçek oluyor! Fransız devine veda etti geliyor. A Milli Takım'ın süper yıldızı Beşiktaş'ta, hayırlı olsun.

BAŞKAN HASAN ARAT'IN HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer çalışmalarına devam eden Kara Kartal, yılın bombasını patlattı. Akşam'da yer alan habere göre A Milli Takım ile EURO 2024'te mücadele eden Yusuf Yazıcı, Lille'den ayrıldığını açıkladı. Milli yıldızın ayrılmasıyla birlikte Beşiktaş'ın harekete geçtiği ve oyuncuyla temas kurduğu iddia edildi.

yeni-proje-2024-06-30t143545-407.jpg

FRANSIZ DEVİNE VEDA ETTİ GELİYOR! A MİLLİ TAKIM'IN SÜPER YILDIZI BEŞİKTAŞ'TA

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fransız kulübü Lille'e veda etti. Milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın Fransız kulübü Lille ile olan sözleşmesi sona erdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yusuf, kulüpten ayrıldığını resmen açıkladı. 27 yaşındaki futbolcu yaptığı paylaşımda, hikayenin sonu gelse de kulübün sonsuza kadar kalbinde kalacağını, yaşadığı anıları asla unutmayacağını ve bu formayı giymenin kendisi için onur olduğunu ifade etti.

Yusuf Yazıcı'nın bu vedası üzerine ilginç bir iddia ortaya atıldı. Uzun zamandır Yusuf Yazıcı'nın peşinde olan Beşiktaş'ın milli yıldızın menajeri ile yakın temas kurduğu iddia edildi. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transferle yakından ilgilendiği kaydedildi.

yeni-proje-2024-06-30t143603-201.jpg

2019-2020 sezonunda Trabzonspor'dan Ligue 1 ekibi Lille'e transfer olan Yusuf, burada geçirdiği 5 sezonda 1 kez lig şampiyonluğu da yaşadı. Fransız kulübünde 134 maça çıkan Yazıcı, 29 kez gol sevinci yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN