Şimdi biriktirme zamanı! Piyasayı avcunun içi gibi bilen ekonomist açıkladı: Satmayan kazanacak

Şimdi biriktirme zamanı! Piyasayı avcunun içi gibi bilen ekonomist açıkladı: Satmayan kazanacak

Yatırımcıların dikkatine: Şimdi biriktirme zamanı! Piyasayı avcunun içi gibi bilen ekonomistten açıklama geldi! Satmayan kazanacak...

Ekonomi dünyasının tanınmış ismi Hatice Kolçak, altın piyasasındaki son gelişmeleri değerlendirerek yatırımcıları dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgilendirdi.

YATIRIM İÇİN DOĞRU ZAMANLAMA ÖNEMLİ

Altın kahini Hatice Kolçak 'Bu rakama dikkat' deyip duyurdu! Sonrası tam bir keşmekeş

Altın yatırımına yönelenler için kritik bir döneme girildiğini belirten Kolçak, yatırımın doğru zamanlamayla yapılmasının önemine vurgu yaptı. Birikimlerini altına yatırmayı düşünenler için önemli bir zaman dilimi olduğunu söyleyen Kolçak, doğru yatırım kararının doğru zamanda yapılması gerektiğine dikkat çekti.

SABIR VE PSİKOLOJİK DAYANIKLILIK ŞART

Altın sahipleri için alarm zilleri çalıyor! Hatice Kolçak'tan şaşırtıcı tahmin: 400 lira yükseliş kapıda!

Piyasaların dalgalanmalarından bahseden Hatice Kolçak, yatırımcılara sabırlı olmalarını tavsiye etti. "Piyasaların durumu bu biçimde, yolumuza moralimizi bozmadan devam etmeliyiz. Beklemeli ve sabırlı olmalıyız. Aslında yatırımcılık büyük ölçüde psikoloji ve sabırdan oluşur. Bu işin yüzde 95’i sabır ve güçlü bir psikolojik duruş gerektirir" şeklinde konuştu.

ALTIN PİYASASINDAKİ GÜNCEL DURUM

4 Dev Bankadan Altın Fiyatları İçin Flaş Tahminler!

Altın piyasasındaki mevcut durumu da ele alan Kolçak, şu değerlendirmelerde bulundu: "Piyasaların durumu bu biçimde, yolumuza moralimizi bozmadan devam etmeliyiz. Beklemeli ve sabırlı olmalıyız. Aslında yatırımcılık büyük ölçüde psikoloji ve sabırdan oluşur. Bu işin yüzde 95’i sabır ve güçlü bir psikolojik duruş gerektirir."

Yatırımcılara stratejik alımlar yapmalarını öneren Kolçak, "Destek seviyelerine oldukça yaklaştık. Bu, toplama, alım ve biriktirme dönemi. Altın piyasasındaki durumu ancak bu şekilde lehimize çevirebiliriz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN