Uğurcan Çakır Trabzonspor'a veda ediyor! Yeni durağı herkesi şaşırttı: Resmi açıklama an meselesi...

Uğurcan Çakır Trabzonspor'a veda ediyor! Yeni durağı herkesi şaşırttı: Resmi açıklama an meselesi...

Özellikle geçen sezon Trabzonspor forması altında gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan tecrübeli file bekçisi Uğurcan Çakır, Trabzonspor'a veda etmeye hazırlanıyor. Deneyimli eldivenin yeni durağı şimdiden belli oldu.

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, tecrübeli file bekçisi Uğurcan Çakır ile yollarını ayırmak için geri sayıma geçti. Tecrübeli eldivenin yeni durağı şimdiden belli oldu.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram ,Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katan Trabzonspor, Uğurcan Çakır ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Tivibu Spor'dan Safa Can Konuksever'in aktardığına göre; Karadeniz ekibinin deneyimli kalecisi yeni sezonda Suudi Arabistan'da forma giyecek.

Bordo-mavili ekibin, deneyimli eldiven için teklifler aldığını açıklayan Konuksever, "Uğurcan Çakır'ın Arabistan'a gideceğini düşünüyorum. Kendisine çok ciddi bir teklif var. Trabzonspor'un da Kayserispor kalecisi Bilal'e ilgisi olduğunu söyleyebilirim." diye konuştu.

EURO 2024'te A Milli Takım kadrosunda bulunan Uğurcan Çakır'ın turnuvadan sonra Trabzonspor'dan ayrılarak Arabistan'a transfer olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN