Prens William ve Prens Harry annelerinin mirasını alamayacak

Prens William ve Prens Harry annelerinin mirasını alamayacak

Galler Prensi William ve kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry, anneleri Prenses Diana'nın çocukluğunun geçtiği evin sahibi olamayacak. 1508 yılından beri Spencer ailesine ait olan mülk, Diana'nın erkek kardeşi Earl Charles Spencer'ın oğlu Louis Spencer'a kalacak.

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılarak eşi Meghan Markle ile ABD'de yaşamaya başlayan Prens Harry ile İngiltere tahtının varisi olan Galleri Prensi William, annelerinden miras kalan eve sahip olamayacak.

Daily Mirror'ın haberine göre, Prens Harry ve William, annelerinin 13 milyon sterlinlik servetinin büyük kısmını ve mücevherlerinin çoğunu aldılar. Ancak kardeşler, annelerinin çocukluk evi Althorp Estate'i miras olarak almayacak.

1508 yılından beri Spencer ailesine ait olan mülk, Prens Harry ve William'ın kuzeni Louis Spencer'a miras kalacak. Louis, Diana'nın erkek kardeşi Earl Charles Spencer'ın oğlu.

HER YAZ ZİYARETÇİLERE AÇILIYOR

Althorp Malikanesi, Prenses Diana'nın büyüdüğü ve aynı zamanda toprağa verildiği yerdir. Devasa malikane her yaz kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Louis, oyunculuk kariyerine Londra'nın Chiswick kentindeki bir drama okulunda başlamadan önce Edinburgh Üniversitesi'nde okudu. Şu anda Tavistock Wood yetenek ajansı tarafından temsil ediliyor.

Bir kaynak daha önce The Telegraph'a "Çok yetenekli bir oyuncu ve bence harika bir aktör olacak. Ondan hoşlanırsınız. Çok sade, samimi ve terbiyeli biri" diye konuşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN