Kimse bulaşık tabletlerine para vermeyecek! Sağlığınızı korumaya alın! Hem de paranız cebinizde kalsın

Kimse bulaşık tabletlerine para vermeyecek! Sağlığınızı korumaya alın! Hem de paranız cebinizde kalsın

Günlük hayatta çok sık kullandığımız deterjanların sağlığımız üzerindeki olumsuz etkileri uzmanlar tarafından sık sık vurgulanıyor. Hem sağlığınızı korumak hem de paranızı cebinizde tutmak ister misiniz? Artık kimse bulaşık tabletlerine fazladan para vermeyecek. İşte evde sağlıklı ve pratik bulaşık tableti yapımı…

Bulaşıkları elde değil de makinede yıkamayı tercih ediyorsanız ve kullandığınız tabletlere tonla para veriyorsanız sağlığınızda oynuyorsunuz demektir. Hem param cebimde kalsın hem de sağlığımı koruyayım diyorsanız kendi bulaşık tabletinizi kendiniz yapabilirsiniz. İşte evde sağlıklı ve pratik bulaşık tableti yapımı…

EVDE BULAŞIK TABLETİ YAPIMI

Bulaşık deterjanınızı evde yaparak sağlığınızı koruyabilirsiniz. Sadece birkaç basit malzeme ile birlikte hem paranız cebinizde kalacak hem de sağlığınız sizde duracak. Evde bulaşık tableti yapmak için gerekli malzemeler şu şekildedir:

Evde Bulaşık Makinesi Tableti Yaparak Kimyasal Tehlikelerden Kurtulun! - Genç Gazete

  • 1 yemek kaşığı limon tuzu
  • Yarım yemek kaşığı karbonat
  • Sıcak su
  • Elma sirkesi
  • Limon

Elma sirkesini makinenizin parlatıcı bölümüne döktükten sonra çekirdeklerini çıkarttınız yarım limonu da makinenin çatal bıçak bölümüne yerleştiriniz. Ardından limon tuzu karbonat ve sıcak su ile yaptığınız karışımı deterjan bölümüne doldurabilir ya da tabak veya tencerelerin üzerine dökebilirsiniz. Bulaşık makinesine çalıştırmak istediğiniz programda çalıştırarak daha sağlıklı ve hijyenik bir yıkama gerçekleştirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN